2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt İşlemleri Hakkında Bilgilendirme

30.06.2022 374

*2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı kayıt işlemlerimiz 1 TEMMUZ Cuma günü itibariyle başlayacaktır.

* Kayıt işlemlerimiz hafta içi 11.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılacaktır. Mesai saatlerimizin kayıttan arta kalan zamanları idari işlerle geçeceği için belirtilen kayıt saati aralıklarında kayıt başvuruları alınacaktır.

*30 Eylül 2016 ve öncesi doğan çocuklarımızın 1. sınıfa kayıtları zorunlu olup, bu tarihten sonra doğan çocuklarımız için velisinin talebi olması halinde okulumuz "anasınıfına" yönlendirilmesi sağlanacaktır.

*2022 Eylül ayı itibariyle 57 ay ve üzeri çocuklarımızın anasınıfı kayıtları alınabilecektir.

*Anne ve baba ayrı ise kayıt esnasında velayet belgesi istenecektir.

*Kayıt sonrası çocuklarımızın sınıf ve öğretmen seçimi planlaması, okulumuz ilgili "Komisyonu" tarafından yapılacaktır. Mesai saatlerimiz dışında ya da yüz yüze herhangi bir ayrıcalık talep etmeyerek; nezaket ve saygı çerçevesinde kayıt işlemlerimiz gerçekleştirilecektir.

*Okulumuza sonradan, nakil gelmeyi planlayan velilerimiz de, 1. Sınıfın sonuna kadar çocuklarının nakil işlemlerini, okulumuza dilekçe vererek gerçekleştirebilecektir.

* Herhangi bir sorunuz olduğunda mesai saatleri içerisinde 0372 323 29 93 numaralı sabit hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.