ENGELLİLER KONFEDERASYONU BAŞKANI VE EREĞLİ FİZİKSEL ENGELLİLER DERNEĞİ BAŞKANI İLE ONLİNE GÖRÜŞME - etwinning

Okulumuz öğretmenleri Yeşim Çiftçi,Semra Öztürk Akbaş,Duygu Baruönü Can'ın da ortağı olduğu engelli bireylerin yaşamları ile ilgili farkındalık yaratma amaçlı '' ÜMİTVAR ' etwinning projesinde okulumuz öğrencilerinin de katıldığı, Türkiye Engelliler Konfederasyonu Başkanı Mustafa ÖZSAYGI ve Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Hasan EROĞLU ile online görüşme yapıldı.Projenin işleyişinden sorumlu olan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, yapılan görüşmede konunun uzmanları tarafından bilgilendirildiler.Canlı görüşmeye konuklarımız ve katılımcı öğretmenlerin birbirlerini tanıtmalarıyla başlandı.Sonrasında konuklarımız tarafından katılımcılara engelli bireylerin yaşamları ile ilgili açıklamalar yapıldı.Devamında öğrencilerimizin sorularıyla görüşmeye devam edildi.Mustafa Bey ve Ahmet Bey  tarafından ülkemizdeki engellilerin sosyal hayattaki ve eğitimdeki sorunları ve bizlerin neler yapabileceği aktarıldı.

15.12.2020 310