Erdemir İlkokulu

Vizyon: Eğitimde öncü bir kurum olma vizyonuyla, öğrencilerimizin bireysel potansiyellerini keşfetmelerini, özgüvenlerini geliştirmelerini ve hayat boyu öğrenme yolculuklarında başarıya ulaşmalarını sağlamak için çaba harcıyoruz.Vizyonumuz, her öğrencinin akademik, sosyal ve duygusal gelişimini destekleyen, küresel düşünme ve problem çözme becerilerini öne çıkaran bir eğitim anlayışını yansıtmaktadır.Teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak öğrenme deneyimini zenginleştirmeyi ve dijital becerileri güçlendirmeyi önemsiyoruz. Aynı zamanda çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik konularında öğrencilerimizi bilinçlendirmeyi ve çevre dostu bir okul ortamı oluşturmayı amaçlıyoruz.Velilerimizle güçlü bir iş birliği içinde çalışarak, öğrencilerimizin gelişimini desteklemek ve onlara en iyi eğitim deneyimini sunmak için çaba gösteriyoruz. Topluma ve küresel dünyaya duyarlı, değerlerine bağlı ve özgüveni yüksek bireyler olarak yetişen öğrencilerimizin potansiyelini keşfetmesine ve en yüksek seviyede başarıya ulaşmasına olanak sağlayan bir kurum olmayı amaçlıyoruz.Geleceğin liderleri ve değişim elçileri olarak yetişen öğrencilerimizle birlikte, eğitimde dönüşüm ve ilerleme için öncü olmaya devam edeceğiz.

Misyon: Okulumuz her öğrencinin benzersiz potansiyelini keşfetmesini ve geliştirmesini sağlayan, öğrenmeye tutkulu, değerlere bağlı bir ortam sunmayı amaçlayan bir eğitim kurumudur.Siber zorbalığı önlemek,tuzaklara düşmemek, tanınmayan kişilerle etkileşim kurmamak, kişisel bilgileri herkesle paylaşmamak, engellemek ve yardım istemek gerekliliğini öğrencilere öğretmeyi amaçlıyoruz. Okul ebeveyn iş birliği sağlanarak okulda saygı ve güvene dayalı ilişkiler geliştirmek hedefimizdir. Misyonumuz, öğrencilerimizin akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel olarak sağlıklı bir şekilde gelişmelerini desteklemek ve onları başarıya ulaştırmak için çaba göstermektir. Öğrencilerimizin özgüvenlerini güçlendirmek, problem çözme becerilerini geliştirmek ve küresel vatandaşlar olarak yetişmelerini sağlamak için çeşitli öğrenme deneyimleri sunuyoruz.Öğrencilerimizin değerlerine saygı duyarak, etik değerleri ve sosyal sorumluluğu ön planda tutan bir eğitim anlayışını benimsemekteyiz. Empati, saygı, işbirliği ve adalet gibi değerleri günlük yaşamımızın bir parçası haline getirerek öğrencilerimizi geleceğin sorumluluk sahibi liderleri haline getirmeyi hedefliyoruz.Ayrıca, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak, öğrencilerimizin öğrenme ihtiyaçlarını karşılamak ve her bir öğrencinin kendini değerli hissetmesini sağlamak için çeşitlilik ve kapsayıcılığı teşvik ediyoruz. Her öğrencinin kendine özgü güçlü yönlerini keşfetmesine ve geliştirmesine olanak sağlamak için bireyselleştirilmiş bir öğrenme ortamı oluşturuyoruz.Erdemir İlkokulu olarak, öğrencilerimizin ömür boyu süren bir öğrenme tutkusuyla mezun olmalarını ve topluma olumlu katkılar yapmalarını sağlamak için kararlıyız. Öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirmelerine ve potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için velilerimizle ve toplumumuzla iş birliği yapmayı önemsiyoruz.

Başarılar:

Saatler: SABAH 09:10-14:50
Isınma: ERDEMİR DEMİR ÇELİK FABRİKALARI SU BUHARI İLE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BESLENME DOSTU OKULUM TEMİZ E TWİNNİNG PROJESİ TEKNOFEST 2024 EKO-OKULLAR PROJESİ YEŞİL BAYRAK

WEB - https://erdemirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Bağlık Mahallesi 88 Evler Caddesi No26 Ereğli ZONGULDAK

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - BAĞLIK MAH. 88 EVLER CAD. NO:26 KDZ EREĞLİ

Adres - Bağlık Mahallesi 88 Evler Caddesi No26 Ereğli ZONGULDAK

Ulaşım ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ İLE SÜREKLİ OLARAK ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ; İL MERKEZİNE 45KM, İLÇE MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR.